Βιβλίο Επισκεπτών

Διαβάστε παρακάτω τις απόψεις των επισκεπτών μας σχετικά με τη διαμονή τους και την εμπειρία των διακοπών τους στο Γύρι Ζακύνθου.

«Ήταν πραγματικά οι καλύτερες διακοπές μας! Τα παιδιά θα τις θυμούνται για πάντα. Η διαμονή μας στη Villa Sophia μας εξασφάλισε όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Τα παιδιά έπαιξαν ατέλειωτες ώρες στον κήπο και εμείς χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε.»
Πέτρος - Δήμητρα
Αύγουστος 2012


«Η τοποθεσία είναι υπέροχη. Μακρυά από τα τουριστικά κέντρα, ακούγαμε μόνο τους ήχους της φύσης. Περπατήσαμε πολύ -μέσα και γύρω από το χωριό. Οι διαδρομές ήταν καταπληκτικές! Τα βράδυα δροσερά και ευχάριστα, κοιμόμασταν χωρίς aircondition. Πραγματικά ξεκουραστήκαμε!»
Σπύρος-Ντίνα
Ιούλιος 2012«Γυρίσαμε σχεδόν όλο το νησί και μείναμε κυριολεκτικά ενθουσιασμένοι. Η φύση έχει μια μοναδική ομορφιά. Το φαγητό ήταν υπέροχο. Δοκιμάσαμε την τοπική κουζίνα σε γραφικά ταβερνάκια, μαγειρέψαμε όμως και στο σπίτι. Τα τοπικά κρέατα και τυριά είναι καταπληκτικά. Η διαμονή μας αξέχαστη. Θα ξαναπάμε οπωσδήποτε!»
Κωνσταντίνος-Νικολέττα
Αύγουστος 2011«Είχαμε ανάγκη από ήρεμες διακοπές, χωρίς ταλαιπωρία. Τα παιδιά μας είναι μικρά και οι σχετικές ανέσεις είναι απαραίτητες. Τελικά, κάναμε την καλύτερη επιλογή! Το χωριό είναι ήσυχο, γραφικό και καταπράσινο. Η διαμονή μας ήταν άνετη και ευχάριστη. Αισθανόμασταν απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά και χαλαρώσαμε.»
Γιώργος-Εβίτα
Ιούλιος 2011