Γιατί σε εμάς

Η Villa Sophia αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που προτιμούν τις εναλλακτικές διακοπές, μακρυά από το θόρυβο και το συνωστισμό που συνεπάγεται η διαμονή στις αμιγώς τουριστικές περιοχές.
Ο επισκέπτης θα απολαύσει την απόλυτη ησυχία, την επαφή με τη φύση, τις όμορφες διαδρομές, τη βραδυνή δροσιά και φεύγοντας θα νιώσει πραγματικά ξεκούραστος.
Στο χωριό υπάρχει mini market που εξυπηρετεί τις ανάγκες σε βασικά είδη και ένα γραφικό τραβερνάκι για φαγητό.
Εκείνοι που αγαπούν το καλό φαγητό, μπορούν δοκιμάσουν τόσο την παραδοσιακή κουζίνα στις κατά τόπους ταβέρνες, όσο και να μαγειρέψουν στο σπίτι. Τα ντόπια κρέατα και τα γαλακτοκομικά είδη είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Κοντά στο χωριό υπάρχει ένα παραδοσιακό τυροκομείο με υπέροχα τυριά. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς το παραδοσιακό λαδοτύρι.
Δείτε περισσότερα στην ενότητα "Γεωγραφικά στοιχεία"»

Οι κατοικίες της Villa Sophia είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια οικεία. Έτσι, μια οικογένεια θα βρει όλες τις ανέσεις που είναι απαραίτητες κυρίως για τα παιδιά. Ο προαύλιος χώρος είναι μεγάλος και περιφραγμένος ώστε οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν, όσο τα παιδιά παίζουν στον κήπο. Για την απασχόληση των παιδιών υπάρχει ένα φουσκωτό κάστρο με τσουλίθρα και παιχνίδια.
Δείτε περισσότερα στην ενότητα "Παροχές"»